En utställning full av inspiration och idéer.

I vår butik visar vi många lösningar för kök, tvättstugor, badrum och skjutdörrsgarderober från Ballingslöv. Alla våra möbler har ett starkt fokus på innovation, funktionalitet och kvalitet.
Välkommen in i butiken för att bli inspirerad och få mer info om våra produkter och tjänster.

Förvaringslösningar

Vi kan idag erbjuda skjutdörrar i 5 olika serier, med tillhörande garderobsinredning. Klicka för att läsa mer om respektive serie på ballingslov.se.
Notera: Vi visar troligtvis inte alla dessa förvaringslösningar i vår utställning.

Utförsäljning av utställningsmiljöer

Miljöerna nedan är till salu, och går att ses i vår utställning. Vänligen kontakta oss per telefon eller e-post ifall du är intresserad.

  Metro Ek vit lasyr

  Komplett kök Metro ek vit lasyr med ek natur detaljer enligt bild. Bänksiva och stänkskydd i laminat med underlimmad vask Blanco Dalago i komposit. Ingår Blandare från Quooker, hyllor med belysning, popup eluutag, diskmedelspump och elektronisk diskmaskinsavstängning. Vitvaror ingår inte i priset men kan köpas till förmånligt pris. Kund ansvarar själv för demontering och bortforsling av köket Nedmontering kan ske efter överenskommelse vid köp.

  Ordinarie pris: 224125 kr

  Nytt pris: 99000 kr

  Line Ek vitpigmenterad

  Komplett kök Line ek vitpigmenterad med bänkskivor i sten Cemen Grey 30 mm och tillhörande stänkskydd i sten. Disklåda Intra Frame underfräst monterad i stenen. Blandare Grohe 32168, Obs! Vitvarorna ingår inte men kan köpas till förmånligt pris. Kund ansvarar själv för nedmontering och bortforsling av köket. Nedmontering kan ske efter överenskommelse vid köp.

  Ordinarie pris: 96313 kr

  Nytt pris: 39900 kr

  Level Vit och Ask

  Komplett bad Level vit och ask inkl. hanfat i porslin, balndare, spegel med hyllor och högskåp enligt bild. Obs! Kund ansvarar själv för nedmonteringoch bortforsling av badinredningen. Nedmontering kan ske efter överenskommelse vid köp.

  Ordinarie pris: 43566 kr

  Nytt pris: 19900 kr

Inspiration för kök och badrum

Vi har samlat ihop ett galleri med inspirerande bilder som innehåller de köksluckar och badrumsmöbler som även går att ses i vår utställning.
Notera: Bilderna nedan är ej tagna i vår utställning.