En utställning full av inspiration och idéer.

I vår butik visar vi många lösningar för kök, tvättstugor, badrum och skjutdörrsgarderober från Ballingslöv. Alla våra möbler har ett starkt fokus på innovation, funktionalitet och kvalitet.
Välkommen in i butiken för att bli inspirerad och få mer info om våra produkter och tjänster.

Förvaringslösningar

Vi kan idag erbjuda skjutdörrar i 5 olika serier, med tillhörande garderobsinredning. Klicka för att läsa mer om respektive serie på ballingslov.se.
Notera: Vi visar troligtvis inte alla dessa förvaringslösningar i vår utställning.

Utförsäljning av utställningsmiljöer

Miljöerna nedan är till salu, och går att ses i vår utställning. Vänligen kontakta oss per telefon eller e-post ifall du är intresserad.

  Metro Ek vit lasyr

  Komplett kök Metro ek vit lasyr med ek natur detaljer enligt bild. Bänksiva och stänkskydd i laminat med underlimmad vask Blanco Dalago i komposit. Ingår blandare, hyllor med belysning, popup eluutag, diskmedelspump och elektronisk diskmaskinsavstängning. Vitvaror ingår inte i priset men kan köpas till förmånligt pris. Kund ansvarar själv för demontering och bortforsling av köket Nedmontering kan ske efter överenskommelse vid köp.

  Ordinarie pris: 224125 kr

  Nytt pris: 94000 kr

  Level Vit och Ask

  Komplett bad Level vit och ask inkl. hanfat i porslin, balndare, spegel med hyllor och högskåp enligt bild. Obs! Kund ansvarar själv för nedmonteringoch bortforsling av badinredningen. Nedmontering kan ske efter överenskommelse vid köp.

  Ordinarie pris: 43566 kr

  Nytt pris: 19900 kr

Inspiration för kök och badrum

Vi har samlat ihop ett galleri med inspirerande bilder som innehåller de köksluckar och badrumsmöbler som även går att ses i vår utställning.
Notera: Bilderna nedan är ej tagna i vår utställning.